Posted by: zaifulshuhada | October 9, 2009

Alhamdulillah…..

Bersyukur kepada Allah… setelah bertungkus lumus akhirnya lahirlah sebuah blog yang tak seberapanya ini…semoga blog MPV Tanaman Makanan ini memberi manfaat kepada sesiapa yang melawatinya. Kepada semua yang terlibat di dalam penghasilan blog ini saya ucapkan terima kasih…. bersama berkongsi maklumat..


Responses

  1. blog smart,tpi x de follower.takpe pas ni gerenti ramai yg follow blog ni.

  2. Thanks, insyaallah… buat baik akan dibalas baik.

  3. erm… smart & simple..
    however…nice work!

    • tq akram.. nanti aku cuba updated skit2 yang mana mampu.. he..he..

  4. tahniah…satu kemajuan untuk sekolah

  5. best…banyak maklumat berguna..cayalah

  6. kalau bleh bagi rahsia menghasilkan sos dan penanaman cendawan macam gambar kat atas.

  7. ha…..lain kali wt resepi kek ke???asyk sos je….hahaha

  8. cantik nampak taman herba cikgu 2………..len kali leh join tanam herba kat c2


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: