Koleksi Soalan

KOLEKSI SOALAN MPV TANAMAN MAKANAN

Nota*: Jika anda guru MPV Tanaman Makanan, sila tinggalkan nama dan alamat sekolah pada ruang comments untuk rujukan semua guru MPV Tanaman Makanan.

 

Responses

  1. Muhamad Zaiful bin Abdullah
    SMK Ulu Bernam
    36500 Ulu Bernam
    Perak.
    05 6366107.

  2. woi ingat best la tu ada gambaq .aku naj tongkat ali sebatang.heheh

    • nak sebatang bleh tapi ko kena tunggu 10 ke 20 taun lagi… heh.. pokok tu baru nak blajar tumbuh.. he.. anyway tq sebab layari blog aku ni..

  3. smk layang layang, 81850 kluang johor.
    baru setahun jagung mengajar TAM ni. mintak tunjuk ajar n soalan bleh…..

    • boleh…insyallah..bersama kita belajar…

  4. SMK Bukit Rokan
    73200 Gemencheh
    Negeri Sembilan

    Untuk koleksi soalan

  5. baguih la hang…………aku tengah malas nak pikiaq buat soalan ini…baguss

  6. pol..soalan 2010 xdak ka

    • percubaan punya ada laa.. nanti ada masa aku masukkan

  7. sapa sapa ada soalan untuk dijadikan soalan percubaan 2011…? upload la kat sini

    • Saya dah uploadkan Trial SPM 2011 dari Kedah, Soalan ini disumbangkan oleh Cikgu Zulazri… tq

  8. maaf…soalan percubaan spm mpv pemprosesan makanan kedah ada tak?

    • pemprosesan makanan takde ler, sume soalan Tanaman Makanan je.. sorry.

  9. saya tak dapat nak download soalan-soalan ni.. kenapa eh?

  10. BEATRICE RICHARD
    SMK MELUGU,SRI AMAN,SARAWAK


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: